Info

Jazz Jkl ry on järjestänyt vuodesta 2017 lähtien korkeatasoisia ja monimuotoisia jazzmusiikin livetapahtumia Jyväskylässä. Lähes viiden vuoden aikana yhdistys on järjestänyt 74 konserttia, joissa on esiintynyt lähes 300 muusikkoa.

Toiminnan ytimessä on uuteen kotimaiseen jazzmusiikkiin syventävät Jazz Jkl Live -konsertit sekä jazzmusiikin perinnettä ja historiaa luotaavat Jazz Jkl Collectiven klubit. Collectiven klubeilla eri ikäpolvia yhdistävä jyväskyläläiskokoonpano esiintyy kiinnostavien solistivieraiden kanssa.

Syksystä 2021 alkaen yhdistys on järjestänyt jazztapahtumia laajemminkin Keski-Suomessa.

Tilaa Jazz Jkl:n uutiskirje, niin saat ajankohtaisinta tietoa Jazz Jkl:n tapahtumista!

* pakollinen kenttä

Jos etsitte livejazzia omiin tilaisuuksiinne, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä. Voimme varmasti auttaa ja ottaa kaikki toiveenne huomioon.

Yhteydenotot: jazzjyvaskyla (at) gmail.com

Tervetuloa tapahtumiimme!

Tapahtumiimme voi varata pääsylippuja veloituksetta ennakkoon helppokäyttöisellä varauslomakkeella, johon julkaistaan linkki aina kaksi viikkoa ennen keikkaa verkkosivujemme tapahtumissa ja Facebook-eventeissä.

Kuten kaikki muukin taide, tarvitsee jazzmusiikki ympärilleen aktiivisia toimijoita, toimivia rahoituskanavia sekä vakiintuneempia rakenteita, joiden kehittämisessä Jazz Jkl ry on aktiivisesti mukana muiden alan kotimaisten toimijoiden kanssa. Paras ja suorin tapa tukea jazzmusiikkia on konserteissa käyminen ja levyjen ostaminen, mutta myös yhdistyksen toimintaan on mahdollista osallistua mm. jäsenenä, sponsorina, lahjoittajana tai vapaaehtoisena.

Jäsenyys ja kannatusjäsenyys

Jazz Jkl ry:n jäseneksi voi hakeutua koska tahansa. Jäsenet saavat alennusta konserttilipuista, säännöllistä postia tapahtumistamme sekä muita etuja, joista tiedotamme vuoden mittaan. Jäsenenä pääset myös vaikuttamaan ja kehittämään yhdistyksen toimintaa, mutta toisaalta jäsenyys ei myöskään velvoita tähän.

Jäsenmaksu vuodelle 2022 on 30 € ja kannatusjäsenmaksu 175 €. Kannatusjäsenet pääsevät veloituksetta kaikkiin Jazz Jkl:n tapahtumiin. Jäsenmaksut suoritetaan tilille FI61 5221 0520 0556 43. Ilmoita jäsenmaksun suorituksesta yhteystietoinesi osoitteeseen jazzjyvaskyla (at) gmail.com.

Sponsoriyhteistyö

Jazz Jkl tarjoaa sponsoreille näkyvyyttää painotuotteissa ja verkkosivuilla. Olemme myös järjestäneet sopimushintaan laadukasta livejazzia yritysten tilaisuuksiin. Monenlainen yhteistyö on jazzin suhteen mahdollista ja olemme kiinnostuneita uusista avauksista ja ideoista!

Menneet tapahtumat

Yhteistyössä