Info

Jazz Jkl ry on järjestänyt vuodesta 2017 lähtien korkeatasoista ja monimuotoista Jazz Jkl Live -konserttisarjaa Jyväskylässä. Yhdistyksen päämääränä on pitkäjänteinen, hyvin organisoitu ja näkyvä toiminta, jolla luodaan kestävää jazzkulttuuria Jyväskylään. Pääasiassa kotimaista huippujazzia esittelevässä sarjassa on esiintynyt syksyyn 2020 mennessä esiintynyt noin 50 eri yhtyettä.

Vuodesta 2018 pyörineet, säännölliset Jazz Jkl Collectiven klubit ovat olleet syksystä 2020 lähtien osa yhdistyksen virallista toimintaa. Paikallisista jazzmuusikoista koottu, eri ikäpolvia yhdistävä kokoonpano saa klubeilla vahvistuksekseen kiinnostavia solistivieraita – usein läheltä ja silloin tällöin kauempaakin.  Klubeilla kuullaan teemoiltaan vaihtelevaa, tyyliltään perinteistä ja monipuolista jazzmusiikkia.

Vaivattomin tapa saada silloin tällöin ajankohtaista tietoa Jyväskylän jazztapahtumista on tilata Jazz Jkl ry:n uutiskirje:

* pakollinen kenttä

Jos etsitte livejazzia omiin tilaisuuksiinne, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä. Voimme varmasti auttaa!

Yhteydenotot: jazzjyvaskyla@gmail.com

Tule mukaan!

Jazz Jkl ry toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan tukemaan jyväskyläläistä jazzkulttuuria. Kuten kaikki muukin taide, tarvitsee jazzmusiikki ympärilleen aktiivisia toimijoita, toimivia rahoituskanavia sekä vakiintuneempia rakenteita, joiden kehittämisessä Jazz Jkl ry on aktiivisesti mukana muiden alan kotimaisten toimijoiden kanssa.

Paras ja suorin tapa tukea jazzmusiikkia on konserteissa käyminen, mutta myös yhdistyksen toimintaan on mahdollista osallistua jäsenenä, sponsorina, lahjoittajana tai vapaaehtoisena.

Jazz Jkl ry:n jäseneksi voi hakeutua koska tahansa. Jäsenet saavat alennusta konserttilipuista, jäsenpostia muutaman kerran vuodessa sekä muita etuja, joista tiedotamme vuoden mittaan. Jäsenenä pääset myös vaikuttamaan ja kehittämään yhdistyksen toimintaa, mutta toisaalta jäsenyys ei myöskään velvoita tähän.

Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 30 euroa ja kannatusjäsenmaksu 150 euroa. Kannatusjäsenet pääsevät kaikkiin Jazz Jkl Live -konsertteihin ilmaiseksi. Jäsenmaksu suoritetaan tilille FI61 5221 0520 0556 43. Ilmoita jäsenmaksun suorituksesta yhteystietoinesi osoitteeseen iiduuri@gmail.com.

Sponsoriyhteistyössä olemme mm. järjestäneet sopimushintaan laadukasta livejazzia yritysten tilaisuuksiin. Monenlainen yhteistyö on jazzin suhteen mahdollista ja olemme kiinnostuneita uusista avauksista ja ideoista.

Menneet tapahtumat

Yhteistyössä