Info

Jazz Jkl ry on järjestänyt vuodesta 2017 lähtien korkeatasoista ja monimuotoista Jazz Jkl Live -konserttisarjaa Jyväskylässä. Yhdistyksen päämääränä on pitkäjänteinen, hyvin organisoitu ja näkyvä toiminta, jolla luodaan kestävää jazzkulttuuria Jyväskylään. Pääasiassa kotimaista huippujazzia esittelevässä sarjassa on esiintynyt vuoden 2020 loppuun mennessä 55 eri yhtyettä.

Myös kuukausittaiset Jazz Jkl Collectiven klubit ovat nykyään osa yhdistyksen virallista toimintaa. Paikallisista jazzmuusikoista koottu, eri ikäpolvia yhdistävä kokoonpano saa klubeilla vahvistuksekseen kiinnostavia solistivieraita – usein läheltä ja silloin tällöin kauempaakin. Klubeilla kuullaan teemoiltaan vaihtelevaa, tyyliltään perinteistä ja monipuolista jazzmusiikkia.

Tilaa Jazz Jkl:n uutiskirje, niin saat ajankohtaisintia tietoa Jyväskylän jazzelämästä!

* pakollinen kenttä

Jos etsitte livejazzia omiin tilaisuuksiinne, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä. Voimme varmasti auttaa ja ottaa kaikki toiveenne huomioon.

Yhteydenotot: jazzjyvaskyla (at) gmail.com

Tervetuloa tapahtumiimme!

Kuten kaikki muukin taide, tarvitsee jazzmusiikki ympärilleen aktiivisia toimijoita, toimivia rahoituskanavia sekä vakiintuneempia rakenteita, joiden kehittämisessä Jazz Jkl ry on aktiivisesti mukana muiden alan kotimaisten toimijoiden kanssa. Paras ja suorin tapa tukea jazzmusiikkia on konserteissa käyminen ja levyjen ostaminen, mutta myös yhdistyksen toimintaan on mahdollista osallistua mm. jäsenenä, sponsorina, lahjoittajana tai vapaaehtoisena.

Jäsenyys ja kannatusjäsenyys

Jazz Jkl ry:n jäseneksi voi hakeutua koska tahansa. Jäsenet saavat alennusta konserttilipuista, säännöllistä jäsenpostia tapahtumistamme sekä muita etuja, joista tiedotamme vuoden mittaan. Jäsenenä pääset myös vaikuttamaan ja kehittämään yhdistyksen toimintaa, mutta toisaalta jäsenyys ei myöskään velvoita tähän.

Jäsenmaksut vuodelle 2021 ovat tarjouksessa! Jäsenmaksu on 20 € (norm. 30) ja kannatusjäsenmaksu 120 € (norm. 150 €). Kannatusjäsenet pääsevät kaikkiin Jazz Jkl:n tapahtumiin ilmaiseksi. Jäsenmaksu suoritetaan tilille FI61 5221 0520 0556 43. Ilmoita jäsenmaksun suorituksesta yhteystietoinesi osoitteeseen peppi.blomqvist.pb (at) gmail.com.

Sponsoriyhteistyö

Jazz Jkl tarjoaa sponsoreille näkyvyyttää painotuotteissa ja verkkosivuilla. Olemme myös järjestäneet sopimushintaan laadukasta livejazzia yritysten tilaisuuksiin. Monenlainen yhteistyö on jazzin suhteen mahdollista ja olemme kiinnostuneita uusista avauksista ja ideoista!

Menneet tapahtumat

Yhteistyössä