Info

Jazz Jkl ry on järjestänyt vuodesta 2017 lähtien korkeatasoista ja monimuotoista Jazz Jkl Live -konserttisarjaa Jyväskylässä. Yhdistyksen päämääränä on pitkäjänteinen, hyvin organisoitu ja näkyvä toiminta, jolla luodaan kestävää jazzkulttuuria Jyväskylään. Pääasiassa kotimaista huippujazzia esittelevässä sarjassa on esiintynyt toisen toimintavuoden loppuun mennessä 36 eri yhtyettä ja 139 muusikkoa.

Tule mukaan!

Jazz Jkl ry toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan tukemaan jyväskyläläistä jazzkulttuuria. Kuten kaikki muukin taide, tarvitsee jazzmusiikki ympärilleen aktiivisia toimijoita, toimivia rahoituskanavia sekä vakiintuneempia rakenteita, joiden kehittämisessä Jazz Jkl ry on aktiivisesti mukana muiden alan kotimaisten toimijoiden kanssa. Paras ja suorin tapa tukea jazzmusiikkia on konserteissa käyminen, mutta myös yhdistyksen toimintaan on mahdollista osallistua jäsenenä, sponsorina, lahjoittajana tai vapaaehtoisena.

Jazz Jkl ry jäseneksi vuodelle 2020 voi hakeutua nyt. Jäsenet saavat alennusta konserttilipuista, jäsenpostia muutaman kerran vuodessa sekä muita etuja, joista tiedotamme vuoden mittaan. Jäsenenä pääset myös vaikuttamaan ja kehittämään yhdistyksen toimintaa, mutta toisaalta jäsenyys ei myöskään velvoita tähän.

Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 30 euroa ja kannatusjäsenmaksu 150 euroa. Kannatusjäsenet pääsevät kaikkiin Jazz Jkl Live -konsertteihin ilmaiseksi. Jäsenmaksu suoritetaan tilille FI61 5221 0520 0556 43. Ilmoita jäsenmaksun suorituksesta yhteystietoinesi osoitteeseen iiduuri@gmail.com.

Anna palautetta!

Tällä lomakkeella voit lähettää meille palautetta. Jos toivot vastausta, kerro lisäksi ainakin sähköpostiosoitteesi.


Muut yhteydenotot: jazzjyvaskyla@gmail.com

Menneet tapahtumat

Yhteistyössä