Peruttu – keikka siirtyy – Tuomas Paukku Scription

Poppari
Ilmarisenkatu 5, Jyväskylä

Jyväskyläläisen kitaristi-säveltäjä Tuomas Paukun pääprojekti edustaa vahvaa ja persoonallista näkemystä kotimaisessa nykyjazzissa. Konserttikauden päätöskeikalla kotiyleisö pääsee ensimmäisten joukossa herkuttelemaan huolellisesti kypsytetyillä, uunituoreilla sävellyksillä. 

Vuonna 2016 perustettu Tuomas Paukku Scription edustaa vahvaa ja persoonallista näkemystä suomalaisessa nykyjazzissa. Paukun rajaton musiikillinen kiinnostus kuuluu hänen pääprojektinsa sävellyksissä monisävyisen avarasti. Scriptionin omaleimainen ja tiivistunnelmainen musiikki jylhine ja syklisesti etenevine tunnelmineen onkin sykähdyttänyt musiikin ystäviä yli genrerajojen. 

Scriptionin debyyttialbumi julkaistiin 2018, ja se huomioitiin arvostetulla Spotify’n State of Jazz -soittolistalla. Levyllä saivat erityisesti sijaa läpisävelletyt osiot ja rakenteet. Sama suunta ja henki syvenee Paukun uusissa sävellyksissä, joita kuullaan nyt pienellä kotimaan kiertueella juuri ennen kuin yhtye vetäytyy äänittämään toista pitkäsoittoaan.

Tuomas Paukku – kitara
Artturi Rönkä – piano
Janne Tuovinen – basso
Tomi Saikkonen – rummut

Jazz Jkl Live: Tuomas Paukku Scription Ravintola Popparissa torstaina 17.12. klo 19. Liput 15/10 €.

Tapahtuma Facebookissa.

Menneet tapahtumat

Yhteistyössä