Puhti

Jyväskylän taidemuseo
Kauppakatu 23, Jyväskylä

Puhti on puupuhaltimien ja sellon muodostama tuore kamaritrio, jonka musiikki maalaa rikkaita äänimaisemia vapaasti virtaavista improvisaatioista ja läpisävelletyistä kappaleista. Taidemuseossa järjestettävän konsertin yhteydessä on mahdollista nauttia myös Graphica Creativa – Untold Artists’ Stories -näyttelystä.

Vapaan improvisaation mestarit Pepa Päivinen ja Jorma Tapio soittavat Puhti-triossa monipuolista puupuhallinarsenaalia. Soittokumppanien yhteinen soittohistoria ja sävelkieli juontaa juurensa legendaariseen Edward Vesala Sound&Fury -kokoonpanoon 1980-luvulle. Trioa täyteläistää monessa luovassa yhteydessä (mm. Saimaa, Yona, Ellips) operoivan multi-instrumentalistin, Juho Kanervon sello.

Taidemuseon Graphica Creativa – Untold Artists’ Stories -näyttelyn valokeilassa on Swoon – katutaiteen naispioneeri. Swoon tunnetaan ympäri maailmaa uraauurtavasta julkisesta taiteesta, ja Jyväskylässä nähdään mm. hänen tuotannolleen tyypillisiä suurikokoisia muotokuvia sekä kattaus kansainvälistä taidegrafiikkaa.

Pepa Päivinen – saksofonit ja huilut
Jorma Tapio – saksofonit, huilut ja bassoklarinetti
Juho Kanervo – sello

Jazz Jkl Live: Puhti ke 23.11. Jyväskylän taidemuseolla klo 18. Liput 10€

Lippujen ennakkovaraus.

Tapahtuma Facebookissa.

Menneet tapahtumat

Yhteistyössä