Pope Puolitaival Nordic4

Poppari
Ilmarisenkatu 5, Jyväskylä

Dalindèosta, Ricky-Tick Big Bandista ja monien TV:n musiikkiohjelmien bändeistä tuttu saksofonisti Petri ”Pope” Puolitaival esittäytyy vahvana yhtyeenjohtajana ja säveltäjänä. Melodista pohjoismaista jazzia soittava huippukokoonpano Pope Puolitaival Nordic4 tunnelmoi lyyrisillä ja elokuvallisilla sävymaailmoilla.

Nordic4:n keväällä 2020 julkaistu debyyttilevy Northern Resonance heijastelee pohjoista mielenmaisemaa, ja sen kahdeksan kappaletta sijoittuvat eri puolille Suomea muodostaen tarinallisen kokonaisuuden Puolitaipaleen omakohtaisia kokemuksista. ”Uskon että musiikissa kuuluu aina vahvasti sen esittäjän ja säveltäjän elämäntarinat. Kun taustalla on oikeita tapahtumia, on jokaisen kappaleen yksilöllinen tunne helppo löytää uudestaan live-esiintymisissä ja välittää eteenpäin”, Puolitaival sanoo.

Popen Puolitaival Nordic4:n musiikissa vahvat melodiat ja perinnetietoinen sointi yhdistyy luontevasti vapaampaan improvisaatioon ja vahvaan, välillä myös sähköisesti muunneltuun saksofonisoundiin.

Pope Puolitaival – saksofonit
Jussi Fredriksson – piano
Jori Huhtala – basso
Jonatan Sarikoski – rummut

Jazz Jkl Live: Pope Puolitaival Nordic4 Ravintola Popparissa pe 22.4. klo 19. Liput 15/10 €.

Lippujen ennakkovaraus.

Tapahtuma Facebookissa.

Menneet tapahtumat

Yhteistyössä