Jazz Jkl Live: Manuel Dunkel Quartet

Poppari
Ilmarisenkatu 5, Jyväskylä

Suomalaisen saksofonismin kovimpaan ytimeen kuuluva Manuel Dunkel on toinen Jazz Jkl Liven syyskauden pääartisteista. Uudella kokoonpanollaan hän esittää tuoreinta ohjelmistoaan, jossa melodisuus ja jazzin perinne yhdistyvät moderneihin sävyihin. Kvartetin kokeneet muusikot ovat saaneet kiitosta erityisesti svengistä, erottuvasta soundista, virtuositeetista ja melodisesta ilmaisustaan. Luvassa on suomalaista kvartettijazzia parhaimmillaan.

Manuel Dunkel on vaikuttanut lukuisissa kokoonpanoissa ja soittanut vakituisesti UMO:ssa vuodesta 1994 lähtien. Viiden sooloalbuminsa lisäksi Dunkel on esiintynyt yli 50 albumilla ja yli 30 maassa. Dunkelille myönnettiin Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinto vuonna 2011. Alexi Tuomarila on kansainvälisesti tunnetuimpia jazzpianistejamme, ja yhtyeen juurevasta ja energisestä kompista vastaa Eero Seppä ja Jaska Lukkarinen.

Manuel Dunkel – tenorisaksofoni
Alexi Tuomarila – piano
Eero Seppä – basso
Jaska Lukkarinen – rummut

Valtaisa rutiini kuuluu nyt pelkästään positiivisesti instrumentin täydellisenä hallintana ja improvisaatioiden vakuuttavina suurina linjoina. Dunkel ei lavalla suuremmin elämöi eikä hetku, mutta soittimensa kanssa hän on yhtä.” -Pentti Ronkanen, Suomijazz.com

www.manueldunkel.com

www.tiketti.fi/Jazz-Jkl-Live-Manuel-Dunkel-Quartet-Ravintola-Poppari-lippuja/56666

Edullisemmat konserttiliput Tiketistä. Lippuja saa myös ovelta klo 18.30 alkaen hintaan 10/15 €.

 

Menneet tapahtumat

Yhteistyössä