Keskiviikon jazzklubi: Jazz Jkl Collective – Brazil!

ke 25.9.2024
klo 19:00
15,00 € - 20,00 €

Poppari
Ilmarisenkatu 5, Jyväskylä

Lisää kalenteriin

Jazz Jkl Collectiven huippusuositusta Brasilia-projektista kuullaan uusi ja laajennettu versio kolmen solistivieraan ryydittämänä!

Brasilialaisen musiikin ja jazzin yhteyksillä on pitkä historia, jossa molemmat ovat saaneet vaikutteita toisistaan. Tästä tunnetuin ilmiö lienee samban rytmejä ja jazzin sointumaailmaa yhdistävä urbaani bossa nova, joka nousi isoksi trendiksi 1960-luvulla ja sulautui osaksi pohjoisamerikkalaista jazz- ja popmusiikkiperinnettä. Sittemmin eri paikallisten musiikkityylien, jazzin sekä popmusiikin monenlaiset fuusiot ovat synnyttäneet Brasiliaan yhden maailman rikkaimmista ja dynaamisimmista musiikkikulttuureista.

Jazz Jkl Collective tarjoaa monipuolisen ja innostavan matkan brasilialaisen musiikin jazzahtavammalle puoliskolle. Solistivieraina on eloisa ja taidokkaasti improvisoiva laulaja Heidi Ilves, Jyväskylän musiikkielämän pitkäaikainen pioneeri ja maailmanmusiikkispesialisti, saksofonisti Markku Rinta-Pollari, sekä eräs Suomen johtavista brasilialaisen musiikin eksperteistä, perkussionisti Sami Kontola.

Heidi Ilves – laulu
Markku Rinta-Pollari – saksofoni
Sami Kontola – perkussiot
Tuomas Paukku – kitara
Samuli Mikkonen – piano
Pekka Törmänen – basso
Kasper Halttunen – rummut

Keskiviikon jazzklubi: Jazz Jkl Collective – Brazil! Ravintola Popparissa ke 25.9. klo 19. Liput 20/15 €.

Lippujen ennakkovaraus

Tapahtuma Facebookissa

Menneet tapahtumat

Yhteistyössä