Keskiviikon jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Severi Pyysalo

Poppari
Ilmarisenkatu 5, Jyväskylä

Ravintola Popparin nimellä viimeiset 15 vuotta toiminut Jazz Bar viettää 30-vuotisjuhlaviikkoa, jonka kunniaksi Jazz Jkl Collectiven klubivieraana häikäisee Severi Pyysalo! Suvereeni maailmanluokan vibrafonivirtuoosi on esiintynyt Jazz Barissa jo aivan alkuajoista lähtien – on suuri ilo ja erittäin perusteltua saada suomijazzin kiintotähti vihdoin Collectiven klubin solistivieraaksi juuri nyt!

Vibrafonisti Severi Pyysalo (s. 1967) on kuulunut suomalaisen jazzmusiikin keskeisimpiin ja menestyneimpiin muusikoihin jo lähes neljä vuosikymmentä. Pyysalon läpimurto tapahtui viimeistään vuoden 1984 Pori Jazzeilla, jolloin sekä laulaja Sarah Vaughan että saksofonisti Paquito D’Rivera pyysivät häntä esiintymään kanssaan. Vibrafonisti on palkittu Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla 1988, ja vuonna 1993 hänet valittiin vuoden eurooppalaiseksi jazzsolistiksi.

Jazz Jkl Collective ja Severi Pyysalo tarjoavat Jazz Barin juhlaviikon kavalkadissa monipuolisen ja vauhdikkaan läpileikkauksen jazzin ja vibrafonin historiaan.

Severi Pyysalo – vibrafoni
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – basso
Kasper Halttunen – rummut

Keskiviikon jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Severi Pyysalo Ravintola Popparissa ke 21.9. klo 19. Liput 20/15 €.

Lippujen ennakkovaraus.

Tapahtuma Facebookissa.

Menneet tapahtumat

Yhteistyössä