Info

Jazz Jkl ry on järjestänyt vuodesta 2017 lähtien korkeatasoisia ja monimuotoisia jazzmusiikin livetapahtumia Jyväskylässä. Seitsemän toimintavuoden aikana yhdistys on järjestänyt 176 konserttia, joissa on esiintynyt yli 750 muusikkoa. Syksystä 2021 alkaen yhdistys on järjestänyt jazzklubeja laajemminkin Keski-Suomessa.

Toiminnan ytimessä on uuteen kotimaiseen jazzmusiikkiin syventävät Jazz Jkl Live -konsertit sekä jazzmusiikin perinnettä ja historiaa luotaavat Jazz Jkl Collectiven klubit. Collectiven klubeilla eri ikäpolvia yhdistävä jyväskyläläiskokoonpano esiintyy kiinnostavien solistivieraiden kanssa.

Tilaa Jazz Jkl:n uutiskirje, niin saat ajankohtaisinta tietoa Jazz Jkl:n tapahtumista!

* pakollinen kenttä

Voimme myös auttaa ja ottaa toiveenne huomioon, jos etsitte livejazzia omiin tilaisuuksiinne.

Yhteydenotot: jazzjyvaskyla (at) gmail.com

Tervetuloa tapahtumiimme!

Tapahtumiimme voi varata pääsylippuja veloituksetta ennakkoon helppokäyttöisellä varauslomakkeella. Varauslomake aukeaa kaksi viikkoa ennen keikkaa, ja se on linkitetty kyseisen live-tapahtuman esittelyiden alaosaan jazzjkl.fi -sivulla ja Facebookissa.

Kuten kaikki muukin taide, tarvitsee jazzmusiikki ympärilleen aktiivisia toimijoita, toimivia rahoituskanavia sekä vakiintuneempia rakenteita, joiden kehittämisessä Jazz Jkl ry on aktiivisesti mukana muiden alan kotimaisten toimijoiden kanssa. Paras ja suorin tapa tukea jazzmusiikkia on konserteissa käyminen ja levyjen ostaminen, mutta myös yhdistyksen toimintaan on mahdollista osallistua mm. jäsenenä, sponsorina, lahjoittajana tai vapaaehtoisena.

Jäsenyys ja kannatusjäsenyys

Jazz Jkl ry:n jäseneksi voi hakeutua milloin tahansa, ja liittyminen on mahdollista myös keikkojen yhteydessä. Jäsenet saavat alennusta konserttilipuista ja pari erikseen ilmoitettavaa maksutonta sisäänpääsyjä tapahtumavuoden aikana. Jäsenenä pääset myös vaikuttamaan ja kehittämään yhdistyksen toimintaa, mutta toisaalta jäsenyys ei myöskään velvoita tähän. Jäsenyys on voimassa aina toimintavuoden loppuun saakka.

Jäsenmaksu vuodelle 2024 on 30 € ja kannatusjäsenmaksu 175 €. Kannatusjäsenet pääsevät veloituksetta kaikkiin Jazz Jkl:n tapahtumiin. Jäsenmaksut suoritetaan tilille FI61 5221 0520 0556 43. Ilmoita jäsenmaksun suorituksesta yhteystietoinesi osoitteeseen jazzjyvaskyla (at) gmail.com.

Sponsoriyhteistyö

Jazz Jkl tarjoaa sponsoreille näkyvyyttää painotuotteissa ja verkkosivuilla. Olemme myös järjestäneet sopimushintaan laadukasta livejazzia yritysten tilaisuuksiin. Monenlainen yhteistyö on jazzin suhteen mahdollista ja olemme kiinnostuneita uusista avauksista ja ideoista!

Menneet tapahtumat

Yhteistyössä